5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Sla nu je slag in de laatste actie can de Salsaschoezone nieuwjaarsuitverkoop. Koop schoenen met grote korting. 15 februari is de laatste dag van de nieuwjaarsactie, dus wees er nog snel bij deze week!

Sale

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Site Owner

Valentijn Facebook actie

25 jan. 2016 17:45:11

Valentijnsdag komt er aan!

En wat is er nu leuker dan het geven van een paar nieuwe SALSA SCHOENEN? Maak iemand blij of hou ze lekker zelf! Salsashoezone en Latin Party promotions verloten op 13 februari aanstaande een gift card van Salsa Shoezone t.w.v. €60,-

WIL JIJ DIE WINNEN?Like & Share Facebook actie

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Nieuws over Salsashoezone door Site Owner

Geen Verzendkosten

12 nov. 2014 00:00:00

Vanaf 12 november gelden er bij Salsashoezone geen verzendkosten meer. Salsashoezone wil de drempel voor klanten zo laag mogelijk maken en heeft daarom besloten deze af te schaffen. Een andere reden voor Salsashoezone om dit te doen is om de tevredenheid bij klanten zo hoog mogelijk krijgen.

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst door Site Owner

Lange tenen

16 mrt. 2014 19:32:13

Veel vrouwen die open salsa dansschoenen zoeken, lopen soms tegen het probleem aan dat de tenen aan de voorkant van de schoen iets teveel uitsteken. Dit zijn zogenaamde overhangende tenen. Dit is het geval bij vrouwen met smalle voeten, of bij vrouwen die simpelweg “langere voeten ”of simpelweg “langere tenen ”hebben. De vraag is natuurlijk wat je hier tegen moet doen. Hier zijn een aantal oplossingen voor, waar iedereen persoonlijk moet kiezen welke de beste is.overhangende tenen

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Salsaschoenen door Salsashoezone

Dit is het eerste blogbericht van Salsashoezone. Vanaf nu zullen er regelmatig blogberichten gepubliceerd worden over salsadansschoenen en alles wat daaraan gerelateerd is.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws over Salsashoezone door Salsashoezone

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in