Over Salsashoezone

Salsashoezone is een online webshop specifiek gericht op salsaschoenen en latin dansschoenen in het algmeen. Wat wij uiteindelijk willen is om het dansplezier voor salsa en latin dansers zo optimaal mogelijk te maken. Salsashoezone richt zich daarom op iedereen die op een structurele wijze bezig is met salsa- en latin dansen.

Salsashoezone staat voor:

Een breed assortiment salsa- en latinschoenen:

Wij proberen onze collectie salsa- en latinschoenen zo goed mogelijk aan te laten sluiten aan de behoeften van de danser. Dit betekent een breed assortiment met voor ieder wat wils!

Kwaliteitsdansschoen

Salsashoezone weet hoe belangrijk goede kwaliteit dansschoenen zijn. Niets is zo vervelend als schoenen te hebben, die bij het minste of geringste kapot gaan. Om deze reden kijken wij goed naar de kwaliteit van de salsaschoenen die wij verkopen.

Service

Bij Salsashoezone willen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit betekent dat je altijd bij ons terecht kan voor vragen over onze producten en bestellingen. Zowel voor de aankoop als na de aankoop. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Lage verzendkosten

Nadeel van via het internet bestellen zijn vaak de verzendkosten. Omdat wij  ons dit bewust zijn, zijn bij ons de verzendkosten laag. Mocht je een verkeerde maat hebben besteld, of wil je toch liever een ander model, dan is het altijd mogelijk de schoenen retourneren. Wij zullen je dan het gewenste paar gewoon weer toesturen, zonder verzendkosten te rekenen.

Dansplezier

Salsa en latin dansen met de juiste dansschoenen, de juiste salsa en latin muziek en de juiste benodigdheden. Dit is uiteraard waar het uiteindelijk om draait!