Bestellen bij Salsashoezone

Bestellen

Je kunt via de site het model naar keuze bestellen. Wij hebben niet altijd alle salsaschoenen modellen op voorraad. Mocht er een model zijn, wat je graag zou willen bestellen, maar niet in jouw maat beschikbaar is, laat het ons dan weten. Wij zullen dan trachten het model alsnog te leveren. Neem hier contact met ons op. Modellen in de outlet zijn slechts beschikbaar in de beschikbare maten.

Verzenden

Nederland:

 • Salsashoezone rekent € 2,95 verendkosten voor het verzenden van een bestellingen naar een (DHL) afhaalpunt bij jou in de buurt. Je kunt dan wanneer het jou uitkomt de schoenen dichtbij in de buurt afhalen en vermijd je de ongemakken van misgelopen (thuis)leveringen. Verzending naar een (DHL) afhaalpunt duurt ongeveer 1 tot 2 dagen.
 • Als je de bestelling direct aan je (huis)adres geleverd wilt hebben rekent Salsashoezone doorvoor € 4,75,-  Verzending naar je (huis)adres) duurt ongeveer 1 tot 2 dagen.
 • Uiteraard is het altijd mogelijk om de schoenen kosteloos af te halen in Rotterdam.

België:

 • Salsashoezone rekent voor het verzenden aan je (huis)adres een vaste prijs van € 4,95. Verzending naar je huisadres in België duurt ongeveer 2 tot 3 dagen.

Overige landen:

 • Voor alle andere landen geldt een tarief van € 15,- voor verzendingen aan het (huis)adres. Voor de afleverduur zijn we afhankelijk van de lokale verzendbedrijven.

Prijzen & Betalingen

Alle in de webshop vermelde prijzen, zijn inclusief BTW.

Salsashoezone biedt diverse betaalmogelijkheden aan. Dit zijn:

 • Door vooruit betaling op ons rekening nummer: NL76 KNAB 0247 8324 91. (KNAB Bank)
 • Doormiddel van rembours betaling (betaling bij ontvangst aan de postbode) hiervoor geldt een meerprijs van € 9,20
 • Via Ideal: Indien u een rekening heeft bij een Nederlandse bank, kunt u hiermee op een veilige manier mee betalen.

Retourneren

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over de schoenen, dan kun je deze altijd binnen 14 dagen na ontvangst, retourneren. Je kunt de schoenen, in ongedragen staat, op eigen kosten terug sturen naar:

Salsashoezone
Mahatma Gandhistraat 52
3066 VA Rotterdam

Na ontvangst zullen wij het aankoop bedrag van de schoenen terugstorten.

Ruilen

Indien je de schoen wilt ruilen voor een schoen in een andere maat of in een ander model, dan is dat uiteraard mogelijk. Je moet de schoenen dan naar ons terugsturen (op eigen kosten) en daarnaast een email sturen naar naar service@salsashoezone.com dat je de schoenen wilt ruilen.

Vermeld in deze email:
-Naam
-Adres
-Telefoonnummer
-Bestelnummer
-Gewenste model en schoenmaat

Na ontvangst van de geretourneerde schoenen zullen wij de gewenste schoenen opsturen.

Garantie

Op alle producten van Salsashoezone geldt garantie op productie- en fabricagefouten. Salsashoezone geeft in principe een garantie termijn van 3 maanden.

Salsashoezone geeft geen garantie als er sprake is van:

 • Slijtage die als normaal kan worden beschouwd
 • Ondeskundig gebruik
 • Opzet of grove onachtzaamheid
 • Waterschade of bevriezing
 • Verontreiniging
 • Slecht onderhoud
 • Verloren items zoals steentjes & diamantjes

De toepasselijkheid van de garantie is ter beoordeling van Salsashoezone. Wanneer je een product voor garantie wilt claimen gelden er wel kosten voor het verzenden van het product naar Salsashoezone.

Klachten

Mocht je toch niet tevreden zijn over Salsashoezone en wil je een klacht indienen dan kan dit door het sturen van een email naar: informatie@salsashoezone.com.  Binnen 7 dagen zullen wij met een inhoudelijk reactie terugkomen op je klacht.

Privacy

Alle gegevens die aan Salsashoezone worden doorgegeven, worden strikt vertrouwelijk gebruikt en worden enkel voor het afhandelen van bestellingen gebruikt. Uiteraard worden deze gegevens nooit aan derden verstrekt.

Mocht je verdere vragen hebben, dan kunt je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch op nummer 010 669 0058